Loading...
Om os2024-01-19T10:35:37+01:00

Vi tør godt kalde os selv for eksperter

ScandiSales kontor

Historien om ScandiSales

ScandiSales er et datterselskab af emballagevirksomheden Ubro A/S og søsterselskab til emballeringsfirmaet Ubro SystemPac.

I 2007 opkøbte Ubro A/S virksomheden Scandisales Grafisk, der specialiserede sig i folier til den grafiske industri.

Den 1. april 2012 overtog ScandiSales Grafisk aktiviteterne i Polyfa International, og dermed også det danske agentur på KURZ, hvormed Danmarks førende udbyder af specialfolier og -papir til den grafiske industri blev skabt.

I juni 2013 fortsætter ScandiSales ekspansionen med overtagelse af den svenske virksomhed Systemprint – og sikrer således sin position som Skandinaviens førende leverandør af TTR-folier.

Den 1. juli 2018 opkøbte Ubro A/S virksomheden Z+G (Zeller + Gmelin A/S) som har specialiseret sig i trykfarver.

Læs vores profilbrochure.

Bæredygtighed i ScandiSales

Hos Scandisales prioritere vi bæredygtighed og miljøbevidsthed.

Vi leverer kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter samtidig med, at vi lægger vægt på miljøvenlige metoder.

Vores omfattende erfaring gør os i stand til at tilbyde unikke og miljøbevidste løsninger, skræddersyet til Jeres behov. Vores kunder får stadig større fokus på disse muligheder, og vi arbejder løbende sammen for at skabe de bedste mulige løsninger.

Vi forventer, at den kommende lovgivning, om udvidet producent ansvar, vil skubbe endnu mere til udviklingen, og hermed også til behovet fra vores kunder. En udvikling vi hilser Velkommen, og som vi glæder og til at gå i møde med vores kunder.

Vi vil have reduceret Co2 aftrykket, energi- og materialeforbruget, og ser frem mod materialetyper der er baseret på bio- eller genbrugsmaterialer.

I ScandiSales har vi flere bæredygtige produkter, blandt andet papir lavet af sten og nedbrydelige film, lavet af kartoffel- eller anden overskudsproduktion.  Mulighederne er mange og vi ser frem til at udvikle os sammen med vores kunder, mod en grønnere fremtid.

Læs mere om nogle af vores bæredygtige produkter og løsninger:

 ScandiROCK  

 Nedbrydelig film – Nativia