Loading...
TTR-folier2019-01-30T10:37:14+01:00

TTR-folier

TTR-folie

Vi har folier til alle brancher

TTR-folier (Thermo Transfer Ribbon), TTF-folier (Thermo Transfer Folie), termotransferfolie eller farvebånd – kært barn har mange navne. Vi har valgt at kalde disse folier for TTR-folier.

Vi leverer TTR-folier fra de bedste producenter på markedet. Alle producenter er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og vores solide produktkendskab.

Vi har folier til alle brancher og til alle former for løsninger: til mærkning af fødevarer, mærkning af dunke, stregkoder, tøjmærker og fortrykte etiketter, og folierne leveres i mange farver og kvaliteter.

Egen skæreafdeling

Vi er den eneste TTR-leverandør på det skandinaviske marked med egen skæreafdeling – det muliggør fordelagtige opskæringsmuligheder, hurtig omstilling og fleksibel levering.

Vi leverer de mest anvendte TTR-folier på markedet til både flat head- og near edge printere i kvaliteterne ren voks, voks/resin og ren resin.

I menuen under folietyper finder du en beskrivelse af de mest anvendte TTR-folier samt en oversigt over hvilken TTR-folie, der, afhængigt af papirtype, er mest fordelagtig at bruge.

Tal med vores specialister om mulighederne og fordelene ved TTR-folier, klik her.

Læs vores brochure om TTR-folier.