Loading...
OPP film2019-01-30T10:35:19+01:00

OPP-film af højeste kvalitet

Til emballering af fødevarer, blomsterindpakning og til labels.

OPP-film står for orienteret polypropylen film (oriented polypropylene film). Det er et meget udbredt materiale, der bl.a. bruges til emballering af fødevarer, blomsterindpakning og til labels.

BOPP-film er biorienteret polypropylen film (biaxially oriented polypropylene film), og dets egenskaber er lidt anderledes end OPP-filmens. BOPP-film udmærker sig især ved en fin klarhed, temperaturbestandighed, styrke og barriereegenskaber. Den leveres desuden i et bredt program mht. tykkelse og overfladekvaliteter.

Derfor, hvis du bruger OPP-film, kan du også bruge BOPP-film – blot med et bedre resultat!

Høj råvarekvalitet

BOPP-film fra ScandiSales fremstilles altid af råvarer fra de samme råvareproducenter for at garantere en konstant høj kvalitet og for at sikre, at der ikke er forskel på det færdige produkt fra leverance til leverance. Dette håndhæves af utallige kontroller og stikprøver.

Vores producent er nytænkende og altid lydhør over for specifikke problemstillinger og anvendelsesmuligheder. Denne dialog mellem producent og slutbruger er særdeles vigtig for at sikre en konstant udvikling og forbedring af vores produkter.

Lager og egen skæreafdeling

For at sikre dig hurtig levering, lagerfører vi en lang række af BOPP-film. Ikke alene har vi mange forskellige film med hensyn til kvaliteter, egenskaber og tykkelser, vi har også moderruller i flere forskellige størrelser for at sikre en hurtig levering i kundespecifikke størrelser og mindst mulig spild. Moderruller skæres til kundespecifikke bredder og længder i vores egen skæreafdeling.

Alt dette er med til at holde omkostningerne nede for vores kunder.
 

Vores BOPP-film er særdeles velegnet til tryk

En af hjørnestenene i fremstillingen af BOPP-film er dens høje trykegenskaber. Producenten lægger stor vægt på, hvordan filmen reagerer på den videre behandling, og med den rette rådgivning omkring håndtering og trykteknikker fra os er du sikret et perfekt slutprodukt.

I venstremenuen finder du information om BOPP-film til fødevarer, blomsterindpakning og labels.

Tal med vores specialister om mulighederne og fordelene ved BOPP-film, klik her.