Loading...
Trykfarver2019-01-30T10:28:21+01:00

Trykfarver og coatings til diverse formål

I trygge hænder

Zeller+Gmelin (ZG) er en af verdens førende leverandører af UV-hærdende trykfarver og coatings. Til anvendelsesområderne etiketter, formstøbte artikler, metal-printning, reklametryksager, emballage og fødevareemballage (trykfarver og coatings med lav migration) tilbyder ZG et komplet udvalg af avancerede trykfarver og coatings af høj kvalitet, som har dokumenteret deres værdi i praksis!

Mere forbrugerbeskyttelse med UV-trykfarver med lav migration

Som producent af UV-trykfarver med lav migration bidrager ZG i væsentlig grad til, at produktionen af fødevareemballage og -etiketter er i overensstemmelse med reglerne og opfylder alle krav til forbrugerbeskyttelse.

Fødevareproducenter er ansvarlige for sikkerheden af de produkter, de markedsfører, og kan forfølges juridisk (Forordning (EF) 178/2002, fødevaresikkerhed). Ligeledes er der ansvar for emballering (Forordning (EF) 1935/2004).

Migration er en af de vigtigste udfordringer i produktionen af fødevareemballage. Migration er ”vandringen” eller transitionen af stoffer fra/til fødevareemballagen ind i det materiale, emballagen omgiver. Der er adskillige faktorer, der påvirker migrationsresultatet, herunder trykfarver, design, gummivalser og trykdug.

Trykfarver

Reklametryksager

Film (narrow web)

Narrow Web

Plastik

Plastik

Lak og tilsætning

Lakker & klæbere

Fødevarefilm

Fødevareemballage

Metal

Metal

Emballage

Emballage

Emballage